Registrera cykelturer manuellt

Du kan registrera en cykeltur manuellt genom att klicka på knappen "Starta cykeltur". Efter din cykeltur klickar du på knappen "Avsluta cykeltur". Active kommer då samla in platsinformation och registrera din cykeltur när den avslutats

Om Active inte klassar din resa som en cykeltur kan du manuellt ändra detta.

• På iOS tryck på "Markera som cykeltur" på skärmen som visar cykelturets karta.
  • På Android välj "Visa allt" från menyn. Klicka på den sparade aktiviteten och välj sedan "Markera som cykeltur".

Välj mellan automatiskt och manuell registrering från menyn.

Still need help? Contact Us Contact Us